Geurkaarsen zijn onze passie!

Woodbridge Candle is een merk dat is ontstaan ​​uit liefde voor mooie geuren. We willen je een unieke geurbeleving bezorgen en een glimlach op je gezicht toveren met speciaal in de UK ontworpen interieurgeuren.

In ons aanbod vindt u unieke klassieke geurkaarsen in glas met twee lonten en comfortabele en populaire geurende was voor aromatherapie haarden.
De beste kleurrijke wassen en 100% katoenen lonten in Woodbridge Candle-kaarsen

Elke Woodbridge Candle Scented Candle en Fireplace Wax is ontworpen en vervaardigd met oog voor detail. Klassieke, grote en massieve glazen potten zijn gevuld met gekleurde was, dus u kunt de kleur van de kaars en de geur kiezen, afhankelijk van uw stemming. De twee lonten in onze kaarsen zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor de kaars tegelijkertijd helder en warm brandt. De geur van onze geurkaarsen komt snel vrij in elke ruimte.

Bij Woodbridge zijn we gepassioneerd door geuren, omdat we willen dat ze de beste herinneringen oproepen en u een comfortabel gevoel geven.
“Woodbridge Candle-missie”

We maken elke dag unieke geurkaarsen en aromatherapiewas voor uw comfort en plezier. Ontdek de nieuwste geuren en collecties die hier verkrijgbaar zijn.

 

< Terug