Jouw online shop voor

geschenk & decoratie artikelen.

Geen zin om door drukke winkelstraten te slenteren op zoek naar een nieuw item om je woonkamer op te fleuren? En al helemaal geen zin om daarna nog eens te staan aan te schuiven bij de kassa? …. Neen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij SD-Decorations snuister je letterlijk vanuit je luie zetel door ons assortiment. In elke stijl en voor ieder budget. Het maakt niet uit wat je zoekt, waar je bent of hoe laat het is, bij ons kun je overal en altijd met je smartphone, tablet of computer online leuke spullen shoppen.

 

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op onze website. Fijn dat we elkaar hier treffen. Mijn naam is Dirk Peyls, de bezieler en drijvende kracht achter SD-Decorations. Omdat we veel op elkaar lijken, jij en ik. En dit bedoel ik natuurlijk niet letterlijk, maar we proberen allebei een leven te leiden, waar we dol op zijn. Ook trachten we het zo gezellig mogelijk te maken. Wel precies daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij SD-Decorations kan je perfect terecht, voor een uniek, origineel, en apart accessoire voor jezelf of als geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt. Wij zorgen voor een aanbod in diverse artikelen, van een goede kwaliteit, aan een correcte prijs. Bovendien ligt er een duidelijke focus op voor ons belangrijke elementen, namelijk: duurzaamheid, kwaliteit, recycleerbaarheid.

Ik wil je niet overstelpen met woorden als, de beste, de grootste, de goedkoopste. Neen, die mening laat ik aan U over. Maar ik wil je wel laten ervaren dat je bij ons geen nummer in de lange rij bent, maar een persoon uit vlees en bloed die met gevoel en respect wil benaderd worden.

6 goede redenen om voor ons te kiezen:

 

1. Gratis levering tot aan je woning.

Pakketjes worden per koerierdienst tot aan je deur gebracht. En dat alles in België zonder verzendkosten! (Vanaf 20,00€ aankoop)

 

 

2. 14-dagen retourrecht.

Is de bestelling die u hebt ontvangen niet wat u verwacht had, dan kunt u in overleg met ons binnen een periode van 14 kalenderdagen uw bestelling terugzenden. De voorwaarde hiervoor is dat het aangekochte goed in zijn originele, niet gebruikte en niet beschadigde staat wordt teruggestuurd in de originele verpakking. Het aankoop bedrag wordt onverwijld teruggestort op je bankrekening.

 

 

3. Ruim aanbod in diverse stijlen.

Gaat je hartje sneller kloppen van bling-bling? Of ben je meer fan van iets landelijkers. Wij hebben een ruim aanbod voor ieder wat wils. Bij ons vind je dus altijd was je zoekt.

 

 

4. Exclusieve aanbiedingen en kortingen via onze nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste campagnes, de nieuwste decoratietrends en wil je exclusieve kortingen ontvangen? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief!  Bij aanmelding, ontvang je al jouw eerste welkomstkorting van 5,00€. Vergeet ook jouw geboortedag en maand niet in te vullen. Ook dan zorgen wij voor een presentje.

 

 

5. Shoppen, doe je waar en wanneer het je uitkomt.

 

 

Of je nu op de trein wacht, geniet van je lunchpauze, je zit in de wachtkamer bij de dokter of tandarts. Het maakt allemaal niet bij SD-Decorations kun je waar en wanneer je maar wil decoratie kopen. Bij ons kan je ook een verlanglijstje samenstellen, die je met een persoonlijke code kan delen met jouw vrienden. Ook interessant, wanneer je een feestje organiseert, en je niet wil dat jouw gasten met ongewenste cadeaus naar jouw feestje komen.

 

 

6. Originele decoratietips.

Je hoeft niet gelijk elk nieuw woonseizoen je hele inrichting de deur uit te doen. Met hier en daar een nieuw kussentje, plant, accessoire of nieuwe lik verf kun je zonder al te veel moeite aan de nieuwste woontrends voldoen. Download ons gratis E-book, en verneem de 10 Originele decoratietips.

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

Precies daarom werd SD-Decorations boven de doopvont gehouden. Jouw vragen klinken ons als muziek in de oren. Hoe lang bestaan jullie?…. Hoe groot zijn jullie?….  Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?…. Zeer belangrijke vragen waarop je een eerlijk antwoord krijgt. Onze webshop ging Live op 30 maart 2019. Wij werken met een heel flexibel team,  me,   myself and   i. We hebben allemaal dezelfde slogan “GEZELLIGHEID IN AL Z’N VORMEN”. Precies omdat die gezelligheid voor ons zo belangrijk is, doen we het onmogelijke om jouw bestelling zo vlug mogelijk bij jou af te leveren. Iedere bestelling die ons op maandag tot en met vrijdag voor 16 uur bereikt, wordt ’s anderdaags aan huis geleverd. Neem de proef op de som, en neem vandaag onze collectie nog door. Wij zijn ervan overtuigd dat je iets moois, exclusiefs en betaalbaar vindt dat zeker in jouw leefruimte past.

Heb je vragen? …. Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan via onze contactpagina. Verder kan U zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo blijf jij als één van de eersten op de hoogte van alle nieuwigheden.

Als je met mij persoonlijk contact wil opnemen, om een suggestie te doen, een probleem te melden, … stuur dan gewoon een mailtje naar [email protected]

Je vindt ons ook op Facebook, Like onze pagina, en blijf ons volgen!

Veel winkelplezier op onze website!

 

PS: Wil je een feestje organiseren, en je weet niet hoe er aan te beginnen? Kijk dan zeker ook even op:  dp-eventproductions.be

 

Dirk Peyls
Zaakvoerder SD-Decorations