Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op onze website. Fijn dat we elkaar hier treffen. Mijn naam is Dirk Peyls, de drijvende kracht achter SD-Decorations. Omdat we veel op elkaar lijken, jij en ik. En dit bedoel ik natuurlijk niet letterlijk, maar we proberen allebei een leven te leiden, waar we dol op zijn. Ook trachten we het zo gezellig mogelijk te maken. Wel precies daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Na mijn studies elektriciteit/elektronica, heb ik de voorbije 35 jaar ervaring opgedaan in de privé sector. 24 jaar van deze ervaring heb ik opgedaan in de verkoop, en marketing. Mijn droom, die onlangs in een stroomversnelling kwam, is echter altijd een eigen zaak geweest. Het ondernemerschap zit al een tijdje in mijn gedachten en al zoekend naar leuke woonaccessoires, kwam de bevestiging. “Dit wordt het”. De uitdaging in een constant veranderende markt. Het blijven open staan voor veranderingen en constant nieuwe en originele producten ontdekken, daar gaan we voor.

Bij SD-Decorations kan je perfect terecht, voor een uniek, origineel, en apart accessoire voor jezelf of als geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt. Wij zorgen voor een aanbod in diverse artikelen, van een goede kwaliteit, aan een correcte prijs. Bovendien ligt er een duidelijke focus op voor ons belangrijke elementen, namelijk: duurzaamheid, kwaliteit, recycleerbaarheid.

Ik wil je niet overstelpen met woorden als, de beste, de grootste, de goedkoopste. Neen, die mening laat ik aan U over. Maar ik wil je wel laten ervaren dat je bij ons geen nummer in de lange rij bent, maar een persoon uit vlees en bloed die met gevoel en respect wil benaderd worden.

Precies daarom werd SD-Decorations boven de doopvont gehouden. Jouw vragen klinken ons als muziek in de oren. Hoe lang bestaan jullie?…. Hoe groot zijn jullie?….  Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?…. Zeer belangrijke vragen waarop je een eerlijk antwoord krijgt. Onze webshop ging Live op 30 maart 2019. Wij werken met een heel flexibel team,  me,   myself and   i. We hebben allemaal dezelfde slogan “GEZELLIGHEID IN AL Z’N VORMEN”. Precies omdat die gezelligheid voor ons zo belangrijk is, doen we het onmogelijke om jouw bestelling zo vlug mogelijk bij jou af te leveren. Iedere bestelling die ons op maandag tot en met vrijdag voor 16 uur bereikt, wordt ’s anderdaags aan huis geleverd. Neem de proef op de som, en neem vandaag onze collectie nog door. Wij zijn ervan overtuigd dat je iets moois, exclusiefs en betaalbaar vindt dat zeker in jouw leefruimte past.

Heb je vragen? …. Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan via onze contactpagina. Verder kan U zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo blijf jij als één van de eersten op de hoogte van alle nieuwigheden.

Als je met mij persoonlijk contact wil opnemen, om een suggestie te doen, een probleem te melden, … stuur dan gewoon een mailtje naar [email protected]

Veel winkelplezier op onze website!

 

PS: Wil je een feestje organiseren, en je weet niet hoe er aan te beginnen? Kijk dan zeker ook even op:  dp-eventproductions.be

 

Dirk Peyls
Zaakvoerder SD-Decorations