Jouw onlineshop voor

geschenk- en decoratie artikelen.

Geen zin om door drukke winkelstraten te slenteren op zoek naar een nieuw item om je woonkamer op te fleuren? En al helemaal geen zin om daarna nog eens aan te schuiven bij de kassa? …. Neen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij SD-Decorations snuister je letterlijk vanuit je luie zetel door ons assortiment. In elke stijl en voor ieders budget. Het maakt niet uit wat je zoekt, waar je bent of hoe laat het is, bij ons kun je overal en altijd met je smartphone, tablet of computer online leuke spullen shoppen.

Beste bezoeker,

Hartelijk welkom op onze website. Fijn dat we elkaar hier treffen. Mijn naam is Dirk Peyls, de bezieler en drijvende kracht achter SD-Decorations. Samen met ons zeer flexibele team staan we garant om jullie met raad en daad bij te staan. Omdat we veel op elkaar lijken, jij en ik. En dit bedoel ik natuurlijk niet letterlijk, maar we proberen allebei een leven te leiden, waar we dol op zijn. Ook trachten we dit zo gezellig mogelijk te maken. Wel precies daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij SD-Decorations kan je terecht voor originele en exclusieve binnenhuisdecoratie. Voor jezelf of als geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt. Ontdek ons aanbod van diverse kwaliteitsvolle artikelen aan een correcte prijs. Bovendien ligt er een duidelijke focus op duurzaamheid, kwaliteit, recycleerbaarheid.

Ik wil je niet overstelpen met woorden als, de beste, de grootste, de goedkoopste. Neen, die mening laat ik aan jou over. Maar ik wil je wel laten ervaren dat je bij ons geen nummer in de lange rij bent, maar een persoon uit vlees en bloed die met gevoel en respect wil benaderd worden.

6 goede redenen om voor ons te kiezen:

1. Gratis levering tot aan je woning.

Een koerierdienst brengt je pakketje tot aan je deur in België bij een aankoop vanaf € 39 zonder verzendkosten!

2. 14-dagen retourrecht.

Is de bestelling die je hebt ontvangen niet wat je verwacht had? Stuur dan het aangekochte artikel in overleg met ons terug. Dit moet gebeuren binnen de 14 kalenderdagen. De voorwaarde? Het aangekochte artikel mag niet beschadigd of gebruikt zijn. Stuur het terug in de originele verpakking. Wij storten na ontvangst en controle het aankoopbedrag terug.

3. Ruim aanbod in diverse stijlen.

Gaat je hartje sneller kloppen van blingbling? Of ben je meer fan van iets landelijker. Bij ons vind je leuke hebbedingen voor ieders smaak.

4. Exclusieve aanbiedingen en kortingen via onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte blijven van onze laatste campagnes, de nieuwste decoratietrends. Ontvang exclusieve kortingen en abonneer je op onze nieuwsbrief!  Bij aanmelding ontvang je al jouw eerste welkomstkorting van € 5. Vergeet ook jouw geboortedag en maand niet in te vullen. Ook dan zorgen wij voor een leuke verrassing.

5. Shoppen, doe je waar en wanneer het je uitkomt.

Wacht je op de trein? Geniet je van je lunchpauze? Zit je in de wachtkamer bij de dokter of de tandarts? Het maakt allemaal niet uit. Bij SD-Decorations shop je waar en wanneer je maar wil.

Geen zin in ongewenste cadeaus? Stel je verlanglijstje samen, deel dit met je vrienden en stuur ze naar onze website.

6. Originele decoratietips.

Het is zeker niet de bedoeling om ieder nieuw seizoen je hele inrichting te veranderen. Met een nieuw kussentje hier, een plant of accessoire daar. Een nieuwe lik verf doet ook wonderen om zonder al te veel moeite  aan de nieuwste woontrends te voldoen. Download ons gratis E-book, en verneem de 10 Originele decoratietips.

Nieuwsgierig?

Onze webshop ging Live op 30 maart 2019. Wij werken met een heel flexibel en hebben allemaal dezelfde slogan “GEZELLIGHEID IN AL Z’N VORMEN”. Precies omdat die gezelligheid voor ons zo belangrijk is, doen we het onmogelijke om jouw bestelling zo vlug mogelijk bij jou af te leveren.

Iedere bestelling die ons op maandag tot en met vrijdag voor 16 uur bereikt, wordt de volgende werkdag aan huis geleverd.

Overtuigd? Neem de proef op de som, en overloop vandaag nog onze collectie. Wij zijn er zeker van dat je iets moois, exclusiefs en betaalbaar vindt dat zeker in jouw leefruimte past.

Heb je een vraag, suggestie of een probleem te melden?  Stuur dan gewoon een mailtje naar [email protected]

Je vindt ons ook op Facebook, Like onze pagina, en blijf ons volgen!

Veel winkelplezier op onze website!

PS: Wil je een feestje organiseren, en je weet niet hoe er aan te beginnen? Kijk dan zeker ook even op:  dp-eventproductions.be

Dirk Peyls
Zaakvoerder SD-Decorations